2017-Bahar DSİ TAKK Zemin Mekaniği ve Hidrolik Model Laboratuvarları Teknik Gezisi

Tarih:  -

Konum:  Dsi Esenboğa

Tedu Ce 2017 Spring Dsi

İnşaat Mühendisliği Bölümü olarak, 4 Mayıs 2017'de saat 14.00'de Devlet Su İşleri (DSİ), Teknik Araştırma ve Kalite Kontrol Departmanı (TAKK), Hidrolik, Zemin ve Malzeme Laboratuarları'na teknik gezi düzenliyoruz. Katılımcı sayısı 30 kişi ile sınırlıdır. İlgili tüm 3. ve 4. sınıf öğrencileri ve halen CE232 Akışkanlar Mekaniği dersine  kayıtlı öğrenciler geziye davetlidir. Katılımcı listesi kayıt olma sırasına göre belirlenecektir. Kaydolmak için lütfen adınızı, soyadınızı, cep telefonu numaranızı ve e-posta adresinizi Ar. Gör. Anıl Ekici'ye anil.ekici@tedu.edu.tr adresine "Dsi teknik gezi" konu başlığı ile mail atarak bildiriniz.