2017-Bahar İstanbul Yeni Havalimanı Teknik Gezisi

Tarih:  -

Konum:  İstanbul

Tedu Ce 2017 Spring İst. Airport

TED Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü olarak İstanbul Yeni Havaalanı şantiyesine teknik gezi düzenliyoruz. Otobüsler ile 21 Nisan 2017 saat 16:00'da İstanbul’a doğru yola çıkıyor, İstanbul’da otelde bir gece konaklıyor ve 22 Nisan 2017 günü teknik gezinin ardından akşam Ankara’ya dönüyoruz.

Teknik geziye katılım için kayıt zorunlundur. Kayıt formunun 14 Nisan 2017'ye kadar doldurulması gerekmektedir. Kayıt formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Şantiyenin bazı güvenlik kısıtlamaları nedeniyle katılımcı sayısı 60 öğrenci ile sınırlandırılmıştır. Sınırlanmanın adil bir şekilde uygulanması için CE211 Mühendislik Mekaniği 1 dersinden başarılı olmuş öğrenciler geziye katılabilirler. 14 Nisan 2017 tarihinde gezi için boş yer kalması durumunda CE211 Mühendislik Mekaniği 1 dersinden başarısız olmuş fakat CE221 Malzeme Bilimi dersinden başarılı olmuş öğrenciler geziye katılabilirler.

Kayıt yaptırmasına rağmen geziye katılamayacak olan öğrencilerin 17 Nisan 2017 tarihine kadar durumlarını Yrd. Doç. Dr. Melih ÇALAMAK'a melih.calamak@tedu.edu.tr adresine mail atarak bildirmeleri gerekmektedir.

Kayıt yaptırıp, katılmama durumlarını 17 Nisan 2017'ye kadar bildirmeksizin geziye katılmayan öğrencilerin; TED Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünün bundan sonra düzenleyeceği tüm sosyal ve teknik faaliyetlere katılımları yasaklanacaktır.

Tedu Ce 2017 Spring İst. Airport Qr code
Telefonlarınızdaki QR kod okuyucularını kullanarak da kayıt formuna ulaşabilirsiniz!